Psihoterapie sistemica de familie si cuplu Online / Față în față

Evaluarea psihologică și conceptualizarea clinică a cazurilor din perspectiva modelelor clinice generale: evaluare psihologică cu referire la factorii psihologici implicați/ relevanți pentru sănătate și boală, la copii și adulți, cu relevanță pentru individ, cuplu sau familie, după caz, acordarea de feedback persoanelor în urma evaluării psihologice, redactarea de rapoarte scrise de evaluare psihologică clinică.

Contactează-mă folosind formularul de mai jos.

  Competențe ale psihologului psihoterapeut

  • intervenția psihologică specifică unei abordări psihoterapeutice (psihoterapie sistemică de familie și cuplu) – intervenția psihologică prin care se modifică mecanismele psihologice implicate în sănătate, dezvoltare și tulburare/ boală mintală, autocunoaștere și dezvoltare personală, controlul factorilor psihologici implicați în sănătate și boală, prevenirea patologiei;

  • psihoterapia individuală, de cuplu și de grup, a copilului, familiei și adultului, cu aplicație generală, pentru promovarea și optimizarea sănătății și dezvoltării umane, în cadrul unei abordări psihoterapeutice (psihoterapia sistemică de familie și cuplu).

  Tarife

  200 lei /

  Ședință

  O ședință de 50 de minute față în față, individual;

  150 lei /

  Ședință

  O ședință de 50 de minute ONLINE, individual;

  300 lei /

  Ședință

  O ședință de 60-90 de minute pentru, familie și cuplu, față în față;

  250 lei /

  Ședință

  O ședință de 60-90 de minute pentru, familie și cuplu, online;

  Programările se anulează telefonic de către client cu 24 ore înainte. Prezența la cabinet/ întâlnire online, se face respectând ora stabilită. În cazul în care, din diverse motive, veți întârzia, sunteți rugați să anunțați acest lucru.

  Programează o ședință sau trimite-mi detalii despre situația ta folosind formularul de contact!