PSIHOLOG CLINICIAN – PSIHOTERAPEUT ÎN TERAPIA SISTEMICĂ DE FAMILIE ȘI CUPLU – CONSILIER DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Sunt Nicoleta Ghinoiu, psiholog clinician și psihoterapeut în terapia sistemică de cuplu și de familie, cu drept de liberă practică, autorizat de Colegiul Psihologilor din România, având cod personal 27904 și cod unic de înregistrare 1PH12704.

După ce am parcurs un lung și minuțios proces de autocunoaștere, dezvoltare personală și formare profesională în domeniul psihologiei, am luat decizia de a însoți, în mod profesionist, oamenii care solicită suport în evoluția lor spre atingerea stării de bine.

Am pornit pe drumul practicării meseriei de psiholog cu pasiune, cu entuziasm și cu încredere deplină în forțele proprii. Pentru a dobândi cunoștințele necesare, am absolvit Facultatea de Psihologie și Sosiologie, am urmat un program de formare în Psihoterapia Sistemică de Cuplu și Familie, un Master în Psihologie Clinică, Psihoterapie și Consiliere Psihologică și un Master de Management Oganizașional și Resurse Umane. Pe lângă toate acestea, particip anual, pentru pregătirea continuă, la seminarii, conferințe naționale și internaționale, cursuri acreditate de Colegiul Psihologilor din România.

Contactează-mă folosind formularul de mai jos.

    Lucrând în învățământul preșcolar timp de aproximativ 30 de ani, am avut prilejul de a-mi forma multiple competențe care pot fi transferate ușor în domeniul psihologiei: comunicarea cu copiii, cu părinții, cu colegii, cu alți reprezentanți ai comunității; empatizarea; altruismul; cercetarea educațională și psihologică; evaluarea psihopedagogică; managementul clasei. Ocupând funcția de director al unei instituții de învățământ, am fost, timp de 7 ani, mai aproape de adulți, de problemele, de frământările și de bucuriile lor, formându-mi, în plus, și unele competențe organizatorice.

    În opinia mea, clientul caută, mai întâi de toate, la specialistul din fața sa, acele calități umane care să-i asigure confort și siguranță atunci când își dezvăluie întreaga lui viață psihică. În acest sens, consider important a evidenția valorile care mă ghidează în viață și în profesie: deontologie profesională, respect reciproc, cofidențielitate, altruism, empatie, comunicativitate, deschidere, flexibilitate, nonjudicativitate, corectitudine, jovialitate, seriozitate, punctualitate, optimism.

    Programează o ședință sau trimite-mi detalii despre situația ta folosind formularul de contact!