Parenting
Online / Față în față

Parentingul este un proces complex prin care se sprijină dezvoltarea emoțională, fizică, socială și intelectuală a copilului de la naștere până la maturitate.

Este mai ușor să crești copii puternici decât să repari oameni disfuncționali – Frederick Douglass

Contactează-mă folosind formularul de mai jos.

  Activități propuse pentru consiliere cu părinți sau viitori părinți:

  • Adaptarea la creșă și/sau grădiniță a copiilor;

  • Meseria de părinte – asumarea în cunoștință de cauză a rolului de părinte;

  • Importanța stabilirii limitelor în comportamentul copiilor;

  • Consilierea gravidei în identificarea nevoilor legate de perioada sarcinii, pentru a asigura sănătatea mamei şi a viitorului copil.

  Parentingul este un proces prin care părinții participă activ și conștient la dezvoltarea fizică, emoțională, socială și intelectuală a copiilor. Aceștia încep să aplice tehnici de parenting încă de la nașterea copiilor și până la maturitate.

  Parentingul nu reprezintă o listă cu lucruri pe care părinții trebuie neapărat să le facă odată ce au ajuns cu micuța sau micuțul lor acasă, ci este, mai degrabă, un mod prin care aceștia pot înțelege prin ce schimbări emoționale trece copilul de la o vârstă fragedă și până la maturitate. Acesta are o importanță foarte mare mai ales în primii ani de viață ai copilului și depinde în totalitate de părinți, care decid în ce activități se poate implica copilul lor și în care nu.

  Tarife

  200 lei /

  Ședință

  O ședință de 60-90 de minute față în față;

  150 lei /

  Ședință

  O ședință de 60-90 de minute online;

  Programările se anulează telefonic de către client cu 24 ore înainte. Prezența la cabinet/ întâlnire online, se face respectând ora stabilită. În cazul în care, din diverse motive, veți întârzia, sunteți rugați să anunțați acest lucru.

  Programează o ședință sau trimite-mi detalii despre situația ta folosind formularul de contact!